Videos / Μπόατενγκ: “Το γκολ το αφιερώνω στον κόσμο του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ σκόραρε ξανά με την φανέλα του ΟΦΗ, αποθεώθηκε από τον κόσμο και ο Γκανέζος μετά το τέλος του αγώνα το αφιέρωσε στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ”.

Ο Γκανέζος μέσος στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον ΟΦΗ» και υπογράμμισε ότι ο ιδιος και οι συμπαίκτες του, θα παλέψουν μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι για την άνοδο.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Ντέρεκ Μπόατεγκ:

“Το πιο σημαντικό πράγμα για μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε να κερδίσουμε παιχνίδια, αν θέλουμε να ανέβουμε. Τώρα είναι δύσκολο για μας, αλλά δε έχουμε παρά να κερδίσουμε παιχνίδια. Πρέπει να κερδίζουμε ένα -ένα τα παιχνίδια και θα δούμε τι θα γίνει. Για μας δεν έχει τελειώσει τίποτα, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Εχουμε ακόμη πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε σκληρά. Κάναμε μια καλή νίκη σήμερα, πρέπει να δούμε τώρα το επόμενο παιχνίδι”.

Για το πρώτο του γκολ, με τον ΟΦΗ: Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό το γκολ. Το ήθελα για τους φιλάθλους και είμαι πολύ ευχαριστημένος που το πέτυχα. Το γκολ ανήκει σε αυτους. Είναι εκπληκτικοί και πάντα υποστηρίζουν την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος που σκόραρα. Και ο φίλος μου ο Νίκος (Ανδρεαδάκης) μου είχε πει ότι θα σκοράρω. Χαίρομαι που το κατάφερα”.

Για την αγωνιστική του κατάσταση: “Ακόμα δουλεύω στην φυσική μου κατάσταση. Για μένα , αλλά και για το κλάμπ είναι σημαντικό να είμαι γρήγορα σε καλή φόρμα. Αυτό προσπαθώ να κάνω με την βοήθεια και ων συμπαικτών μου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook