“2 Χ 3=6”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θέλει και ΠΡΕΠΕΙ να “κλείσει” νικηφόρα τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Φούτμπολ Λιγκ και με τον ίδιο τρόπο να ξεκινήσει και τον δεύτερο.

Το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (5-0) ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο ΟΦΗ επικεντρώνεται στα δύο επόμενα ματς που καλείται να δώσει σε πέντε μέρες.

Πρώτα το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (22/2) με τον Αιγινιακό (15.00) και μετά το εντός έδρας ματς με τον Κισσαμικό την Κυριακή (15.00).

Ο ΟΦΗ έχει έναν στόχο ξεκάθαρο: To “2 στα 2”.

Στην προπόνηση, της Δευτέρας, που έγινε το μεσημέρι στο ΒΑΚ, οι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Αναγέννηση Καρδίτσας, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν και πάλι οι Ογκμποε και Αντουκόρ, ενώ ο Ράντι που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δεν έχει κάτι ανησυχητικό.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό (Τετάρτη 22/2, 3μμ) θα συνεχιστεί με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, μετά το τέλος της οποίας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα ανακοινώσει και την αποστολή.

Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει απο το Ηράκλειο αεοροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ και θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, το πρωί της Πέμπτης (23/2).

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook