Η Θύρα 4 ΕΝΩΜΕΝΗ και 12ος παίκτης του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Oι “Snakes” έκοψαν την πίτα τους το βράδυ της Τρίτης και σε μια συμβολική κίνηση που λέει αρκετά, όλοι οι σύνδεσμοι έστειλαν το μήνυμα ενότητας του πιο ζωντανού κύτταρου της εξέδρας, της Θύρας 4.

Το πιο ηχηρό μήνυμα της βραδιάς στάλθηκε όταν έφτασε η ώρα για να κόψουν την πίτα τους οι “Snakes” με τους Γιάννη Κατσαπράκακη και Γιάννη Βριθιά να καλούν τους προέδρους των “Κρητών” Χρήστο Βασιλάκη” και του συνδέσμου των Αρχανών Γιώργο Μαυράκη. Όλοι μαζί, μια γροθιά, έκοψαν την πίτα των “Snakes” δείχνοντας ότι ολόκληρη η Θύρα 4 είναι μονιασμένη και ενωμένη.

Σε μια άκρως οπαδική βραδιά όπου η Χάνδακος ντύθηκε “ασπρόμαυρη” με πάρα πολύ κόσμο να δίνει το παρόν και να τραγουδάει συνθήματα μέχρι πρωΐας, οι “Snakes” έκοψαν την πίτα τους για το 2017 και έστειλαν το μήνυμα αντεπίθεσης για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του ΟΦΗ ρόκαρε όλη τη νύχτα ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τα περισσότερα τμήματα του συλλόγου.

Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής της Δημήτρης Αποστολάκης ενώ ακόμα παρόν ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, το μέλος της Επιτροπής Μπάσκετ Σίμος Καμπάκας αλλά και αθλητές της ομάδας βόλεϊ καθώς και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook