Γκούμας: “Θέλουμε πολύ τη νίκη κόντρα στην Λαμία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για τον ΟΦΗ, το παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” εκφράζοντας την πίστη του ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι του Κισσαμικού με την Λαμία.

Αναλυτικά οι πιο σημαντικές αναφορές του Γιάννη Γκούμα στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1

-Πως ήταν τα πρώτα συναισθήματα στο Γεντί Κουλέ;

«Ανεκτίμητα! Ζήσαμε μεγάλες στιγμές πέρσι με την ομάδα. Καταφέραμε και ανεβάσαμε την ομάδα στην Β’ Εθνική. Μπαίνοντας στο Γεντί Κουλέ, νοιώθεις πάντα κάτι παραπάνω απο τα αλλα γήπεδα».

-Πως είδες το παιχνίδι ΟΦΗ-Κισσαμικός;

«Φάγαμε ένα γκολ στο 46′ και αυτό άλλαξε όλη την ψυχολογία της ομάδας. Ο ΟΦΗ εκμεταλεύτηκε τις φάσεις που είχε και πήρε τους τρείς βαθμούς. Νομίζω ότι το γκολ που δεχθήκαμε στις καθυστερήσεις του ρπώτου ημιχρόνου, έκρινε και το παιχνίδι. Θα μπαίναμε και εμείς με άλλη ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο, αν είχαμε κρατήσει το μηδέν. Μας στοίχησε πολύ αυτό το γκολ».

-Πως είδες τον ΟΦΗ;
«Τον περίμενα καλύτερο σε σχέση με άλλα παιχνίδια, που τον είχα δεί. Ισως το παιχνίδι να ήταν τέτοιο».

-Πέρσι με τους συμπαίκτες σου στον ΟΦΗ, καταφέρατε να κάνετε μια μεγάλη ανατροπή στην Γ’ Εθνική και να πανηγυρίσετε τελικά την άνοδο. Φέτος πιστεύειες ότι μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο ο ΟΦΗ σε άλλη όμως κατηγορία όπως είναι η Football legue;

«Μην ξεγελιόμαστε. Η φανέλα του ΟΦΗ έχει μεγάλη πίεση. Η φανέλα είναι βαριά. Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει. Αν είναι σοβαρός σε κάθε παιχνίδι και κοιτάζει κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ναι. Οτι ο ΟΦΗ μπορεί να τα καταφέρει και να καλύψει αυτήν την μεγάλη διαφορά, που έχει. Ετσι πιστεύω. Και πέρσι η διαφορά ήταν μεγάλη, αλλά τα καταφέραμε. Είναι άλλη κατηγορία, αλλά και πάλι δεν αλλάζει κάτι. Κάποια στιγμή πιστεύω ότι οι ομάδες που είναι μπροστά θα κάνουν και αυτές το στραβοπάτημα τους. Αρκεί ο ΟΦΗ να είναι σοβαρός και να μην έχει απώλειες».

-Κάνε μας ένα σχόλοι για την μάχη της ανόδου:

«Οι 4 ομάδες που έχουν ξεχωρίσει θα διεκδικήσουν την άνοδο. Για μένα δεν λέει κάτι η διαφορά. Με ένα-δυο στραβοπατήματα, αλλάζει η κατάσταση. Πιστεύω ότι αυτές οι 4 ομάδες θα πάνε μέχρι το τέλος, για τις δυο θέσεις».

-Τι γίνεται στον Κισσαμικό φέτος;

“Μια χαρά είναι όλα. Ισως έπρεπε να έχουμε κάποιους βαθμούς ακόμη. Είχαμε και το Κύπελλο, παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή και μας στοίχησε η κούραση. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε. Υπάτχει ανταγωνισμός και στις θέσεις της σωτηρίας».

-Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι με τη Λαμία;

«Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι θα κριθεί στη δύναμη. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, γιατί το χρειαζόμαστε για τους στόχους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook