Όγκμποε: “Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι και το πήραμε”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο χρυσός σκόρερ του ΟΦΗ στην Μυτιλήνη, Μάριος Όγκμποε, μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ για το γκολ που πέτυχε αλλά και για την τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Με τα λόγια αυτά στο ofi1925.gr o Mάριος Ογκμποε, αναφέρθηκε στο διλπό του ΟΦΗ στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής (1-2), αλλά και στο δικό του γκολ, που χάρισε τους τρείς βαθμούς στην κρητική ομάδα.

Ο δυναμικός επιθετικός του ΟΦΗ μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν ο παίκτης που με δικό του γκολ, χάρισε τη νίκη στον ΟΦΗ, τόνισε για την φάση του γκολ, ότι «έγινε ένας πολύ ωραίος συνδιασμός απο τους συμπαίκτες μου Χαντί και Μάνο, βγήκε ωραία πάσα στον Ράντι, εκείνος με είδε και εγώ έσπρωξα τη μπάλα στα δίχτυα».

Για την σημασία που έχει και για τον ίδιο το γκολ που πέτυχε, ανέφερε ότι «ο επθετικός χρειάζεται το γκολ για την ψυχολογία του. Χαίρομαι που επέστρεψα στα γκολ, αλλά πιο πολύ χαίρομαι για την ομάδα, επειδή το θέλαμε πολύ αυτό το παιχνίδι και το πήραμε».

Για τη συνέχεια ο Μάριος Ογκμποε τονίζει ότι «συνεχίζουμε με το ίδιο μοτίβο. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και νίκες σε κάθε αγώνα που έχουμε. Εδω που είμαστε πρέπει να βλέπουμε το αποτέλεσμα. Εχουμε πάρει 4 νίκες συνεχόμενες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook