Σε συζητήσεις με τραπεζικό οργανισμό βρίσκεται ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε συζητήσεις με τραπεζικό οργανισμό βρίσκεται ο ΟΦΗ προκειμένου να συνάψει δάνειο, μέσω της εκχώρησης των χρημάτων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, και να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα του συλλόγου.

Οι επαφές φαίνεται πως βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες και όλα δείχνουν ότι η δήλωση Μαχλά ότι “μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχουν λυθεί τα προβλήματα με τις προσφυγές” σχετίζεται με τις παραπάνω ενέργειες.

Ελλείψει βασικού επενδυτή, αυτή η επιλογή στην οποία προσανατολίζονται στην ΠΑΕ ΟΦΗ είναι και εκείνη που πιστεύουν ότι θα έχει ως αποτέλεσμα την εισροή χρημάτων που θα διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες του συλλόγου. Οι επαφές και οι συζητήσεις μεταξύ του Νίκου Μαχλά και των ανθρώπων του ΟΦΗ με τον τραπεζικό οργανισμό αφορούν την διάθεση των χρημάτων μέσω της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό σημαίνει ότι ο τραπεζικός οργανισμός θα δανείσει τα χρήματα ώστε ο ΟΦΗ να έχει άμεση ρευστότητα και στην συνέχεια θα τα πάρει πίσω μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όταν θα έρχονται οι δόσεις από εκεί.

Ο Νίκος Μαχλάς φαίνεται πως βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον τραπεζικό οργανισμό και στις τάξεις της ομάδας αισιοδοξούν ότι φέτος τα δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά – σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά – οπότε και πάλι ο ΟΦΗ βρισκόταν σε αναζήτηση τράπεζας. Άλλωστε, ο ΟΦΗ φέτος λόγω της συμμετοχής του στην Σούπερ Λιγκ έχει αρκετά έσοδα όπως είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, η χορηγία από τον ΟΠΑΠ και άλλες πηγές εσόδων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook