Θέμα: Η ΕΡΤ και τα 7 ματς σε 17 αγωνιστικές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Δημόσια Τηλεόραση αγνοεί προκλητικά και επιδεικτικά τον ΟΦΗ και τον κόσμο του ενω έχει δείξει ΟΛΑ τα ματς του Αρη από την 6η αγωνιστική και εντεύθεν! Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

Οργή και αγανάκτηση στους φίλους του ΟΦΗ, σε όλη την χώρα και όχι μόνο, έχει προκαλέσει η επιλογή των ανθρώπων της ΕΡΤ αλλά και της διοργανώτριας αρχής να μην μεταδίδονται τηλεοπτικά τα ματς της ομάδας!

Το τελευταίο ειδικά διάστημα είναι σαν να μην… υπάρχει ΟΦΗ και τον αγνοούν επιδεικτικά προκαλώντας ερωτηματικά για την στάση της αλλά και πολλά επικριτικά σχόλια.

ΟΚ, ο ΟΦΗ είναι 13 βαθμούς πίσω από την κορυφή αλλά αν Απόλλων και Λαμία συνεχίσουν να κερδίζουν μέσα έξω, και με τον τρόπο που κερδίζουν, τότε δεν θα ξανά δούμε τηλεοπτικά αγώνα του φέτος;

Λογική δεν υπάρχει, δεν ξέρω ποιος πρέπει να αντιδράσει αλλά είναι απαράδεκτο  αυτό που συμβαίνει και σίγουρα όχι τυχαίο.

Το λένε και οι αιρθμοί αφού από την 5η αγωνιστική που ξεκίνησε η ΕΡΤ να δείχνει τα ματς της Stoiximan.gr Football League, από τις 17 αγωνιστικές που ακολούθησαν και έχει βγει τηλεοπτικό πρόγραμμα, ΜΟΝΟ 7 ματς του ΟΦΗ έχει δείξει η τηλεόραση.

Αντίθετα, από την 6η αγωνιστική και μετά έχει δείξει ΟΛΑ τα ματς του Αρη, ελέω ΕΡΤ3, και δείχνει συνεχώς Λαμία και Απόλλων, χωρίς πάντως να δείξει το Κισσαμικός – Λαμία όπου έγιναν… διαιτητικά όργια.

Η Δημόσια Τηλεόραση έχει να δείξει αγώνα του ΟΦΗ από την 15η αγωνιστική, στις 11 Φεβρουαρίου, όταν ο ΟΦΗ έχασε με 1-0 από την Σπάρτη και από τότε ματς της Ηρακλειώτικης ομάδας… αγνοείται! Εκείνο το ματς αποκτάει δηλαδή συλλεκτική αξία!

Μάλιστα μέχρι την 21η αγωνιστική δεν προβλέπεται να δείξει κάποιον αγώνα…

Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Υπάρχει βέβαια και η διαδικτυακή συνδρομητική πλατφόρμα, που δεχνει κάποια ματς, κυρίως τα εντός όμως και κοστίζει 10 ευρώ το παιχνίδι!

Η δικαιολογία από τους ιθύνοντες του Τρίτου καναλιού της Δημοσίας Τηλεόρασης, πως υπάρχει οδηγία (!!)  από την διοργανώτρια αρχή ώστε να μεταδίδονται τα παιχνίδια, μόνο, των τριών πρώτων ομάδων της βαθμολογίας ακούγεται ως αστεία και… επικίνδυνη!

Και λέω τώρα, εγώ αν ο Αρης πέσει στην 4η θέση δεν θα ξανά δείξει ματς του;

Δείτε τις επιλογές της… δίκαιης ΕΡΤ, που πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες και έχουν απαιτήσεις, αλλά και της διοργανώτριας αρχής :

Tα επτά ματς του ΟΦΗ που έχει δείξει η ΕΡΤ και τα 9 που δεν το έχει κάνει (συν το ματς με τον Πανθρακικό που δεν έγινε), από την 5η αγωνιστική που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα

 

5η αγωνιστική

ΟΦΗ – Α.Ο. Χανιά 3-0

 

6η αγωνστική

Καλλιθέα – ΟΦΗ 1-2

7η οχι

8η αγωνστική

Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ 2-1

 

9η όχι

10η όχι

 

11η αγωνστική

Απόλλων – ΟΦΗ 0-0

 

12η αγωνστική

ΟΦΗ – Λαμία 1-2 21/1

 

13η αγωνστική

Αρης – ΟΦΗ 1-0

 

14η Με Πανθρακικό δεν έγινε

 

15η αγωνστική

Σπάρτη – ΟΦΗ 1-0 11/2

 

16η όχι

17η όχι

18η όχι

19η όχι

20η όχι

21η όχι

Eυτυχώς που υπάρχει και ο Athletic Radio 104,2 που μεταδίδει ΟΛΑ τα ματς του ΟΦΗ σε ολη την Ελλάδα, με πλούσιο ρεπορτάζ και τις Συνεντεύξεις Τύπου!

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook