Θέλει να αυξήσει το σερί και εύχεται να μεΙωθούν οι τραυματισμοί….

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θα επιδιώξει στον αγώνα της Κυριακής στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό το “5 στα 5”, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο Μιλοσάβλιεφ.

Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται ο ΟΦΗ με τέσσερις σερί νίκες το τελευταίο διάστημα, και άσχετα αν το -13 από Λαμία και Απόλλωνα παραμένει…”καρφωμένο”, θέλει να συνεχίσε να κερδίζει και οτι προκύψει.

“Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο” και το “5 στα 5” είναι το μοναδικό ζητούμενο στο Κυριακάτικο ματς με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα.

Οι νίκες φέρνουν… χαμόγελα, οι συχνοί τραυματισμοί όμως προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία.

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, αφού ο Σέρβος επιθετικός ταλαιπωρείται από ένα μεγάλο αιμάτωμα στη λεκάνη και οι πόνοι δεν τον έχουν αφήσει να προπονηθεί.

Αντίθετα ο Πάτρικ Βουό, ακολούθησε και την Τετάρτη (8/3) πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς, ωστόσο παραμένει και για αυτόν ερωτηματικό, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Ελευσίνα. Ατομικό και θεραπεία συνεχίζει και ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, το πρωί, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι στην Ελευσίνα.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook