Αλληλοκατηγορούνται ΕΡΤ – F.L. για τα “τηλεοπτικά” ματς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγες ημέρες μετά την ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση, όπως αποκάλυψε το Gentikoule, της ΕΡΤ προς τους φιλάθλους του ΟΦΗ που διαμαρτυρήθηκαν, η Stoiximan.gr Football League ρίχνει το μπαλάκι” στην δημόσια τηλεόραση.

Όπως γράφαμε την προηγούμενη Δευτέρα, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ3 απάντησαν πως αποτελεί οδηγία της Stoiximan.gr Football League η τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων των τριών πρώτων της βαθμολογίας αδιαφορώντας για την δυναμική ενός συλλόγου με το όνομα, την ιστορία (αλλά και την δυναμική των οπαδών του) και το μέγεθος όπως είναι αυτό του ΟΦΗ.

Σήμερα, σε νεότερο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “flnews”, άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής απάντησαν πετώντας το μπαλάκι στην ΕΡΤ3 λέγοντας πως “η ΕΡΤ επιλέγει τα ματς και όχι η Football League. Δεν είναι η διοργανώτρια, υπεύθυνη για το ποια παιχνίδια θα καλυφθούν”. Όπως γίνεται κατανοητό και όταν υπάρχει ένα τέτοιο “πινγκ – πόνγκ” ανάληψης ευθυνών ανάμεσα στην δημόσια τηλεόραση και την Stoiximan.gr Football League, τότε κάτι δεν πάει καλά και απλά όλοι αποφεύγουν να τις αναλάβουν.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook