Δεν υπάρχει άλλη αναβολή, την Πέμπτη εκδικάζεται η ένσταση

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ έχουν περάσει δύο εβδομάδες που στον ΟΦΗ περίμεναν την εκδίκαση της ένστασης, πλέον δεν τίθεται άλλη αναβολή και αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Ο ΚΑΠ αναφέρει πως οι υποθέσεις, που αφορούν τις πειθαρχικές επιτροπές, θα πρέπει να εκδικάζονται εντός ενός μήνα από την ημέρα που υπήρξε η παράβαση. Έτσι, από την στιγμή που το παιχνίδι της Λαμίας με την Σπάρτη πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου, η ερχόμενη Πέμπτη είναι και η τελευταία ημερομηνία, χρονικά, για να εκδικαστεί η ένσταση.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του ΟΦΗ με τον Μανώλη Φωτάκη να διαμαρτύρεται έντονα για τον μη προσδιορισμό. Σε επαφές που είχε τόσο με την Πειθαρχική Δικαστή της Stoiximan.gr Football League, όσο και με τον αθλητικό εισαγγελέα, έγινε γνωστό ότι η πρώτη διαβιβάζει την υπόθεση στον δεύτερο και εκείνος της την επιστρέφει αφού δεν είναι αρμόδιοτητα του για να δικάσει την υπόθεση. Η ίδια διαδικασία είχε ακολουθηθεί και στην υπόθεση του αγώνα του Απόλλωνα με τον Πανελευσινιακό. Στην ίδια υπόθεση, το παιχνίδι Πανελευσινιακός – Απόλλωνας είχε πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου και η δικάσιμος είχε οριστεί για τις 7 Απριλίου αλλά τελικά εκείνη εκδικάστηκε, μια εβδομάδα μετά, στις 14 Απριλίου 2016.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook