Θέμα: Μόλις ένας βαθμός στα ματς με τους 7 πρώτους…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Τραγικός είναι ο απολογισμός του ΟΦΗ στα ματς με τις πρώτες επτά ομάδες της βαθμολογίας της Stoiximan. gr Football League και ελπίζει το Σάββατο στον αγώνα με τα Τρίκαλα να πετύχει την πρώτη του νίκη κόντρα σε αυτές! Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την βαθμολογική του αντεπίθεση, έχοντας “5 στα 5” στα τελευταία ματς, και καλείται να καλύψει μία διαφορά που προήλθε κυρίως από τις ήττες που υπέστη με τις ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες 7 θέσεις της βαθμολογίας Stoiximan. gr Football League

Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχοντας απολογισμό με τις ομάδες που είναι από… πάνω του αλλά και τις τρείς που είναι από… κάτω του, μόλις έναν βαθμό σε έξι ματς!

Μία ισοπαλία με τον Απόλλωνα και μόνο ήττες με Λαμία, το μοναδικό ματς που έχασε στην έδρα του, και Αρη, Αγροτικό Αστέρα, Σπάρτη και Τρίκαλα μακριά από το Ηράκλειο.

Την Κυριακή υποδέχεται στο Ηράκλειο τα Τρίκαλα και θέλει να… σπάσει το ρόδι απέναντι σε μία ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι ο ΟΦΗ φέτος 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες  δηλαδή με τις ομάδες που είναι από την 7η θέση και κάτω έχει μόλις δύο ισοπαλίες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (1-1 με Κισσαμικό αι 2-2 με την Καλλονή)!

Αναλυτικά ο απολογισμός του ΟΦΗ, που βρίσκεται στην 4η θέση με 39 βαθμούς, με τους επτά πρώτους της βαθμολογίας:

1η Λαμία (52 βαθμοί)

12η αγωνιστική ΟΦΗ – Λαμία 1-2

2ος Απόλλων (50 βαθμοί)

11η αγωνιστική Απόλλων – ΟΦΗ 0-0

3ος Αρης (44 βαθμοί)

13ή αγωνιστική Αρης – ΟΦΗ 1-0

5ος Αγροτικός Αστέρας  (36 βαθμοί)

8η αγωνιστική Αγροτικός Αστέρας – ΟΦΗ 2-1

6α Τρίκαλα (34 βαθμοί)

4η αγωνιστική Τρίκαλα – ΟΦΗ 1-0

7η Σπάρτη (31βαθμοί)

15η αγωνιστική Σπάρτη – ΟΦΗ 1-0

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook