Προς Μάλεμε το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΑΟ Χανιά Γιώργος Μελάς, η Σούπερ Λιγκ δεν έδωσε άδεια στην ομάδα του για να χρησιμοποιήσει τα Περιβόλια για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Προς το γήπεδο του Μάλεμε οδεύει το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΑΟ Χανιά που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη 22 Μαρτίου. Όπως δήλωσε επίσημα ο Γιώργος Μελάς, η Σούπερ Λιγκ αρνήθηκε να δώσει άδεια στον σύλλογο των Χανίων ώστε το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο των Περιβολίων. Βέβαια, η πραγματικότητα είναι ότι από την στιγμή που το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ηρακλή θα διεξαχθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου, ο ΚΑΠ απαγορεύει να χρησιμοποιηθεί το ίδιο γήπεδο για δεύτερη φορά εντός 48 ωρών και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ θα υποχρεωθεί, για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν, να αγωνιστεί στο Μάλεμε.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μελά

«Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά διά του προέδρου κυρίου Γιώργου Μελά ενημερώνει σχετικά με το θέμα γηπέδου Περιβολίων: Για μία ακόμα φορά η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά πήρε αρνητική απάντηση διά μέσου της Super League σχετικά με την άδεια διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο Περιβολίων την Τετάρτη 22/03/17 με την ΠΑΕ ΟΦΗ. Ενημερώνουμε ότι αν η δημοτική αρχή του Δήμου Χανίων δεν δώσει άδεια τέλεσης του αγώνα με την ΠΑΕ ΟΦΗ, η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά θα παραδώσει τα δελτία και τη σφραγίδα της ΠΑΕ στον Δήμο και ας αναλάβουν όλοι οι υπεύθυνοι της απόφασης αυτής την ευθύνη.

Δεν πάει άλλος αυτός ο εμπαιγμός. Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά αρκετά έχει υποστεί αγωνιστικά και οικονομικά από τη φετινή αντιμετώπιση στο θέμα της έδρας. Τον λόγο τώρα έχουν ο Δήμος και ολόκληρη η πόλη των Χανίων. Ας αναλάβουν κάποιοι τις συνέπειες του πολέμου που δέχεται αυτή η ομάδα. (Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ έχει παραχωρητήριο του γηπέδου Περιβολίων για τη φετινή σεζόν). Η ΠΑΕ επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματος θετικής ή αρνητικής απάντησης».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook