Στα ψιλά γράμματα πέρασε στην Αθήνα το “σκάνδαλο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Tην ώρα που σε Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, ΟΦΗ και Άρης “βράζουν”, στην Αθήνα το θέμα πέρασε σε δεύτερη και τρίτη μοίρα δείχνοντας και την στάση που ακολουθούν.

Βάσει της νομικής οδού, το σκάνδαλο που βρίσκεται προ των πυλών, έπρεπε να αποτελεί βασικό θέμα στις αθλητικές ιστοσελίδες της Αθήνας που σε ανάλογα θέματα έχουν ξεσηκώσει ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, επειδή η υπόθεση δεν αφορά κάποιον εκ των “τεσσάρων”, τώρα απλά κάνουν καταγραφή της είδησης. ΚΑΜΙΑ απολύτως αθλητική ιστοσελίδα δεν αναφέρει την είδηση με βάση την σωστή της διάσταση και με επιχειρήματα που προέρχονται από το ρεπορτάζ και την ίδια ώρα απλά αναφέρουν την είδηση χωρίς να αποτελεί (για εκείνους) προτεραιότητα το γεγονός ότι η υπόθεση του Ντουρμισάϊ έχει πάει εντελώς αυθαίρετα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Την ίδια ώρα υπάρχει ιστοσελίδα που αναφέρει την σημερινή εξέλιξη ως “δικαίωση” του ρεπορτάζ της ενώ δεν μπαίνει καν στην ουσία του πράγματος η οποία είναι ότι η υπόθεση έπρεπε να εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της Stoiximan.gr Football League.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook