Ο Ράντι είπε “όχι” στην εθνική της χώρας του για να μην χάσει τα κρίσιμα ματς!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το κλίμα και η ψυχολογία στις τάξεις του ΟΦΗ έχει αλλάξει άρδην και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ιμπάν Ράντι “αρνήθηκε” την κλήση του για να δώσει το παρόν σε φιλικό παιχνίδι της Ισημερινής Γουινέας ώστε να είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ είναι μια “γροθιά” και τις τελευταίες 40 ημέρες έχει αλλάξει αρκετά το κλίμα που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ μετά τις πέντε συνεχόμενες νίκες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι στην επίτευξη του στόχου και πως θα καταφέρουν να γυρίσουν την υπάρχουσα κατάσταση. Δείγμα αυτής της απόλυτης συγκέντρωσης που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι και η είδηση που σας μεταφέρει το Gentikoule.

Την προηγούμενη Δευτέρα έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ έγγραφο από την Ομοσπονδία της Ισημερινής Γουινέας που καλούσε τον Ιμπάν Ράντι να δώσει το παρόν σε φιλικό παιχνίδι που θα έδινε την επόμενη Τετάρτη 22 Μαρτίου κόντρα στην Μιανμάρ. Εάν ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός ταξίδευε στην Αφρική, θα απουσίαζε από τα δύο επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ κόντρα σε ΑΟ Χανιά (εκτός) και Καλλιθέα (εντός). Ωστόσο, ο Ράντι ζήτησε να εξαιρεθεί από την αποστολή της Ισημερινής Γουινέας καθώς ήθελε να μείνει στο Ηράκλειο προκειμένου να μην απουσιάσει από τα παιχνίδια του ΟΦΗ – ειδικά τώρα που κάθε βαθμός είναι κρίσιμος και θα παίξει τον ρόλο του στην πορεία του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook