Man to Man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule βρέθηκε στο “Γεντί Κουλέ” και σας μεταφέρει την κριτική των ποδοσφαιριστών έναν προς έναν.

Γιώργος Στρέζος
Δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου η εστία του και ότι σουτ πήγε προς τα εκεί, ήταν σταθερό. Δέχτηκε το γκολ όπου εκεί όπου πήγε η μπάλα, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Κώστας Κιάσσος
Για ακόμα ένα παιχνίδι συγκαταλέται μεταξύ των κορυφαίων του ΟΦΗ. Ασταμάτητος στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Γκόλια ενώ αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

Βασίλης Βαλλιάνος
Επιθετικά απείλησε με αρκετές σέντρες από την αριστερή πλευρά που δεν τις εκμεταλλεύτηκαν οι συμπαίκτες του. Αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα. Υποχρέωσε τον Αμανατίδη να βγάλει εκτός αγώνα τον Γιαννιτσάνη.

Ηλίας Κώτσιος
Ο αρχηγός του ΟΦΗ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής περιόδου. Κέρδισε κατά κράτος κάθε προσωπική μάχη.

Δημήτρης Κομεσίδης
Απέναντι στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος (Κουσκουνά) έκανε εξαιρετική δουλειά και ο αρχηγός των Τρικάλων απείλησε μόνο με κάποια μακρινά σουτ.

Παύλος Μητρόπουλος
Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ανέβασε ρυθμούς και ήταν πολύ κινητικός. Έκανε αρκετά χιλιόμετρα, κέρδισε όλες τις μονομαχίες στην μεσαία γραμμή.

Νίκος Πουρτουλίδης
Εν αντιθέσει με προηγούμενα παιχνίδια, δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι.

Άγγελος Χαντί
Δεν βοήθησε καθόλου παρότι έδειξε διάθεση. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, δεν μπόρεσε να τροφοδοτήσει επαρκώς τους συμπαίκτες του.

Ντίνος Πάγκαλος
Δεν έκανε καθόλου καλό παιχνίδι. Δεν του βγήκαν οι ατομικές ενέργειες που προσπάθησε και δεν απείλησε την άμυνα των Τρικάλων.

Δημήτρης Μάνος
Η θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού δεν του ταιριάζει. Δεν μπόρεσε να απειλήσει και δεν έβγαλε φάσεις σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός.

Τζίλι Βουό
Ο Ιβοριανός επιθετικός έμεινε μακρυά από τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων και φάνηκε εμφανώς επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook