Και τώρα τι;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης αναμένεται να παραιτηθεί εντός των επόμενων ημερών, παρά την πίεση που δέχτηκε από το υπόλοιπο Δ.Σ. και οι επόμενες ενέργειες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά το επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και του Γιάννη Πολεμαρχάκη, φαινόταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο τελευταίος θα παραιτούνταν από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ. Ο ίδιος δέχτηκε αρκετά τηλεφωνήματα κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών όπου του ζητούσαν να παραμείνει στην θέση του και να παλέψει η ομάδα όλες τις πιθανότητες διεκδίκησης του στόχου παρότι ρεαλιστικά αυτές έχουν εκμηδενιστεί.

Ωστόσο, μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ακόμα περισσότερο “φόβο” προκαλούν τα ερωτήματα που δημιουργούνται για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Προς το παρόν, δεν έχουν σημειωθεί αντιδράσεις από τους μετόχους της ΠΑΕ ενώ δεν έχει συγκληθεί ακόμα Δ.Σ. προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το πρόσωπο που θα ηγηθεί του ΟΦΗ. Και ενώ η χρονιά είναι σε εξέλιξη με το θέμα της ένστασης να παραμένει ανοικτό, ο ΟΦΗ χρειάζεται να δείξει άμεσα αντανακλαστικά προκειμένου να μην οδηγηθεί ο σύλλογος σε κλίμα εσωστρέφειας που θα είναι το χειρότερο σενάριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook