Οι ασίστ του Φώτη…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Οι δύο ασίστ που έβγαλε ο Φώτης Παπουλής στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά δείχνουν ότι ο βραχύσωμος μέσος αποτελεί έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε κάθε θέση και με την ευφυΐα του να διαλύσει κάθε άμυνα. 

O 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας από τους λίγους παίκτες του ΟΦΗ που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αποτελώντας ένα σημαντικό γρανάζι στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Για αυτόν τον λόγο, από τον περασμένο Γενάρη όταν και ήρθε στην ομάδα τον έχουμε δει να έχει παίξει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις με το Νίκο Αναστόπουλο να γνωρίζει καλά ότι η ταχύτητα αλλά και η άψογη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει είναι στοιχεία που μπορούν να αποδειχθούν καταλυτικά για την έκβαση του αγώνα.

Και το σημαντικό με τον Παπουλή είναι ότι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ διαθέτει την δυνατότητα για να κάνει το απρόβλεπτο – θυμηθείτε την πάσα – τακουνάκι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα – που ιδιαίτερα στην Σούπερ Λιγκ αποτελεί ένα πολύτιμο στοιχείο για την ομάδα. Ο Παπουλής “μοίρασε” δύο ασίστ στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Χανιά ενώ ήδη έχει πετύχει και 3 γκολ από την περσινή παρουσία του στην ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook