Με την ψυχολογία στα… τάρταρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει σήμερα την μίνι προετοιμασία του για το ματς της Τετάρτης με τον Α.Ο.Χ στα Περβόλια, με έντονους τους… τριγμούς που προκάλεσε η ήττα από τα Τρίκαλα και τον κόσμο να περιμένει με ενδιαφέρον το “τι μέλλει γενέσθαι” . 

Το μυαλό μόνο στο ματς με τον Α.Ο.Χανιά δεν έχουν στον ΟΦΗ μετά τα όσα έγιναν και ακολούθησαν στο ματς με τα Τρίκαλα (0-1).

Η σχεδόν βέβαιη απώλεια του στόχου της ανόδου, η απογοήτευση του κόσμου αλλά και όλων στην ομάδα, η παραίτηση Πολεμαρχάκη μετά τις ακραίες αντιδράσεις κάποιων οπαδών έχουν… απλώσει ένα πέπλο αγωνίας αλλά και αβεβαιότητας για την συνέχεια, που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδοαφέρον.

Η ψυχολογία είναι στο.. ναδίρ αλλά ο ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να ψάξει να βρεί λύσεις, ώστε να μην τον πάρει η… κάτω βόλτα.

Την Τετάρτη υπάρχει το ματς με τον Α.Ο.Χ ενώ την Κυριακή ο αγώνας με την Καλλιθέα στο “Γετί Κουλέ”.

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ ανέβασε στροφές στην προπόνηση της Δευτέρας (20/3) και έχει σημαντικές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της Τετάρτης (22/3, 16.00) με τον Α.Ο. Χανιά στα Περβόλια.

Ο ΟΦΗ με προπόνηση που θα γίνει σήμερα, Τρίτη, το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι.

Αμέσως μετά την προπόνηση, ο Νίκος Παπαδόπουλος, θα βγάλει αποστολή, η οποία το απόγευμα της Τρίτης θα αναχωρήσει για τα Χανιά και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Με απόφαση της τεχνικής ηγεσία ο Βουό, που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα (24η αγωνιστική)

Ενώ ο Βαλλιάνος, που επίσης συμπλήρωσε κάρτες επιλέχθηκε να εκτίσει με τον Παναιγιάλειο (25η αγωνιστική).

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook