Σε καλό δρόμο η πορεία των τραυματιών, μπαίνουν σήμερα Πίτσος – Σουμπίνιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η πορεία των τραυματιών και σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων οι Σουμπίνιο και Πίτσος ενώ την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει ο Βάντο.

Αρχικά, να πούμε ότι οι Μηνάς Πίτσος και Σουμπίνιο είχαν υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός προπονήσεων. Ο Σουμπίνιο την “πάτησε” στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου ενώ ο Πίτσος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πάντως, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει, οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων ενώ δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής στο αυριανό φιλικό κόντρα στον Πλατανιά.

Όσον αφορά, τον Βάντο οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε κουραστεί αρκετά και η κόπωση ήταν ο λόγος που υπέστη το τράβηγμα στους προσαγωγούς. Άλλωστε, ο Βραζιλιάνος προερχόταν από δύο συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια κόντρα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό ενώ νωρίτερα – πέραν των προπονήσεων που είχε κάνει με τον ΟΦΗ στο Καρπενήσι – δεν είχε κάνει φουλ προετοιμασία.

Παρ’ όλα αυτά, ο 25χρονος αριστερός μπακ του ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει από εβδομάδα στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Λίγες ημέρες εκτός θα μείνει ακόμα ο Κάταϊ που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην μέση ενώ όσον αφορά τον Μπούρμπο, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook