Photos / Ο Ιταλός από την… Θέρισσο που είναι “οργανωμένος όπαδός” του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ιταλός Φεντερίκο Ρότσιο έχει επισκεφτεί 330 ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης και μεταξύ αυτών και το “Γεντί Κουλέ” εξιστορεί την σχέση του με τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ.

Ο κορυφαίος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο φιλοξενεί στην προσωπική του ιστοσελίδα του Ιταλού Φεντερίκο Ρότσιο ο οποίος τα τελευταία 8 χρόνια έχει βρεθεί σε 330 ποδοσφαιρικά γήπεδα έχοντας παρακολουθήσει περισσότερα από 800 παιχνίδια!

Μεταξύ των γηπέδων που έχει επισκεφτεί είναι και το “Γεντί Κουλέ” ενώ μέσα από τα εκατοντάδες ταξίδια που έχει κάνει, εξιστορεί και το δέσιμο του με τους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ από την περιοχή της Θερίσσου. Μάλιστα, ο Φεντερίκο αναφέρει και ονομαστικά (!!) οπαδούς του ΟΦΗ με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις. Σε ερώτηση που του γίνεται από τον Ντι Μάρτζιο για το αν έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς των ομάδων που επισκέπτεται, ο Φεντερίκο απαντάει αφοπλιστικά: “Έχω σχέσεις με ένα γκρουπ οπαδών της Σέλτικ όπως και εκείνους από το “Θέρισσος club” από το Ηράκλειο Κρήτης που είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, της πρώην ομάδας του Γκατούζο. Τα παιδιά είναι απίστευτα και πολύ φιλόξενοι όπως ο Γιώργος Αλεξάκης. Μάλιστα, μετά από μια εβδομάδα χτύπησε τατουάζ στο γόνατο τους “Scappati di casa” (είναι οι οργανωμένοι της Μίλαν)

Ο Φεντερίκο είναι μέλος τους και έχει δει από τις εξέδρες του “Γεντί Κουλέ” αρκετά παιχνίδια του ΟΦΗ, είναι μάγειρας στο επάγγελμα ενώ έχει πάει σε αρκετά γήπεδα της Ευρώπης – ακόμα και σε τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με αυτοκόλλητα από τους συνδέσμους οργανωμένων της ομάδας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook