Παπαματθαιάκης: “Θα ανανέωνα αμέσως το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο προπονητής του Πανθηραϊκού, Μανώλης Παπαματθαιάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και μεταξύ άλλων σχολίασε την πορεία του ΟΦΗ ενώ μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Παπαματθαιάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Τα όσα είπε για τον ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ πληρώνει το κακό του ξεκίνημα. Είχε απώλειες στο ξεκίνημα που του στοίχισαν. Είδα στην τηλεοπτική του συνέντευξη τον Νίκο Παπαδόπουλο και δεν σου κρύβω οτι ενυπωσιάστηκα. Είναι πολύ μετρημένος και έχει όραμα για την ομάδα. Αν ήμουν στην διοίκηση θα του ανανέωνα το συμβόλαιο για πολλά χρόνια ώστε να «χτίσει» ελεύθερα αυτό που οραματίζεται. Θα τον άφηνα να δουλέψει και θα ερχόταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Το έχω ξαναπεί δεν χάθηκε και κάτι αν δεν ανέβει φέτος. Ο ΟΦΗ θα πρέπει του χρόνου να κάνει μία ανανέωση αφού είναι μία γερασμένη ομάδα.  Ναι μεν, προσφέρουν οι έμπειροι αλλά θα πρέπει να έχει έναν κορμό με ορίζοντα κάποιων χρόνων. Το ζητούμενο είναι να μην χρεωθεί πάλι η ομάδα. Αν έχει μηδέν χρέη τότε θα πάει μπροστά. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα για να ανέβει αλλά είναι ΟΦΗ και το άγχος το έχουν οι άλλοι.

Χρειάζεται διοικητική σταθερότητα και να μην γίνεται, όπως έγινε τα προηγούμενα χρόνια… αιματοχυσία στο οικονομικο κομμάτι».

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook