Σοβαρή καταγγελία του ΟΦΗ κατά υπαλλήλου της F.L. για την ένσταση!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα θέμα που ήταν γνωστό στο περιβάλλον του ΟΦΗ, πήρε διαστάσεις την Πέμπτη με σοβαρές καταγγελίες κατά υπαλλήλου της διοργανώτριας αρχής για επιτηδευμένη παραπληροφόρηση ώστε να να μην προχωρήσει η καταγγελία του εις βάρος της Λαμίας.

Το θέμα έφερε στο φως η “Live Sport” και η καταγγελία δημοσιοποιήθηκε μέσω του Μανώλη Φωτάκη ο οποίος αποκάλυψε ότι ο υπεύθυνος λογιστηρίου της Λίγκας Γιώργος Κούνουπας ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΟΦΗ ότι απαιτείται παράβολο ύψους 700 ευρώ, αντί για 800, προκειμένου να κατατεθεί η καταγγελία εις βάρος της Λαμίας για την αντικανονική συμμετοχή του Ντουρμισάι.

Αυτό το θέμα είναι γνωστό στον ΟΦΗ από την πρώτη ημέρα της υποβολής της καταγγελίας εις βάρος της Λαμίας και στην ομάδα δεν ανησυχούν αφού υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και μάρτυρες για αυτήν την παραπλάνηση από την πλευρά του κυρίου Κούνουπα. Όπως γίνεται κατανοητό, αυτές οι καταγγελίες από την πλευρά του δικηγόρου της ΠΑΕ δεν έχουν περάσει έτσι καθώς ο Μανώλης Φωτάκης έχει ήδη ζητήσει την διενέργεια ΕΔΕ κατά του Γιώργου Κούνουπα. Όμως μέσα από την παραπάνω ιστορία αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά το “χοντρό παιχνίδι” που παίζεται στην Λίγκα εις βάρος του ΟΦΗ και υπέρ συγκεκριμένης ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook