Δεν τον νοιάζει ο αντίπαλος παρά μόνο ο εαυτός του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός ΟΦΗ έχει αποδείξει ότι μοναδικός αντίπαλος του είναι ο δικό του κακός εαυτός. Όσες φορές ηττήθηκε ήταν γιατί ο ίδιος δεν τα βρήκε με τον… καθρέπτη.

Εν αντιθέσει με άλλες ομάδες, ο φετινός ΟΦΗ κέρδισε “σπαθένια” τα περισσότερα παιχνίδια του στην Stoiximan.gr Football League. Ακόμα και αν η τύχη του έχει δώσει ελάχιστα πράγματα (όπως στο παιχνίδι με την Καλλιθέα), όλα εξαρτώνται από εκείνον. Ούτε από το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του, ούτε η έδρα στην οποία θα αγωνιστεί. Και μπορεί το “Γεντί Κουλέ” να αναδείχθηκε σε πληγή με τις δύο ήττες και την μια ισοπαλία με την Καλλονή, όμως το φινάλε του πρωταθλήματος καλεί τον ΟΦΗ να υποστηρίξει την δυναμική της έδρας του όσο τίποτα άλλο. Ειδικά, από την στιγμή που θα υποδεχτεί Άρη και Απόλλωνα όπου η σημασία των νικών έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από… τρεις απλούς βαθμούς.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα προκειμένου να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Ασφαλώς και είναι σημαντική η απουσία του Τζίλι Βουό όμως από την άλλη ο Δημήτρης Μάνος είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ρόλο μπορεί να παίξει και εκείνη (πιθανόν) του Ντέρεκ Μπόατενγκ όμως το ευχάριστο είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια πήρε ανάσες και ο Νίκος Πουρτουλίδης οπότε ο έμπειρος μέσος, πιθανόν να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, σε περίπτωση που ο Γκανέζος δεν καταφέρει να ξεπεράσει την ίωση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook