“Αν ήμουν διοίκηση του ΟΦΗ, θα είχα ανανεώσει ήδη το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου και νυν τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα Νίκος Καραμπετάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την αυριανή αναμέτρηση αλλά και για τον 45χρονο τεχνικό. “Είναι τελειομανής, αν δεν πετύχει φέτος την άνοδο, θα το κάνει σίγουρα του χρόνου” τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καραμπετάκης στον Athletic Radio 104,2

Για το γεγονός ότι θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νίκο Παπαδόπουλο: “Είναι κάτι παράξενο για εμένα. Με το Νίκο Παπαδόπουλο και το Νίκο Αμανατίδη συνεργαστήκαμε στον Ηρακλή, μέχρι και τον Οκτώβριο. Ο κόουτς είναι ο άνθρωπος που με πήρε από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και με έβαλε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην Σούπερ Λιγκ και ο σημαντικότερος λογος που είμαι στον Αγροτικό Αστέρα είναι εκείνος. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Περισσότερα μας ενώνουν, παρά μας χωρίζουν”.

Για την σχέση του με το Νίκο Παπαδόπουλο: “Ο Νίκος Παπαδόπουλος με ανέδειξε και με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Έχω ένα τεράστιο σεβασμό προς το πρόσωπο του. Ο κόουτς ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ και νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή στιγμή για τον σύλλογο ώστε να βρεθουν μαζί στην Σούπερ Λιγκ”.

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: “Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα και την ομάδα μου. Το να αντιμετωπίζουμε τον ΟΦΗ μέσα σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο όπως είναι το ‘Γεντί Κουλέ'”.

Για το γεγονός ότι δεν ακολούθησε το Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ: “Είμαστε ένα τιμ που για κάποιους λόγους δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί. Ακολουθήσαμε διαφορετικούς δρόμους όμως αυτήν την στιγμή ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο ΟΦΗ είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα είχαν πετυχημένη πορεία. Έχει αλλάξει αρκετά στην ομάδα”.

Για το ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε τον ΟΦΗ σε δύσκολη, βαθμολογικά, θέση: “Εξαρχής ήταν αρκετά δύσκολο όμως ο ΟΦΗ έχει βελτιωθεί αρκετά σε σύγκριση με το αρχικό στάδιο του πρωταθλήματος. Αυτήν την στιγμή κάνει πολύ καλή πορεία, υπήρξε ένα άτυχο αποτέλεσμα με τα Τρίκαλα και η τρίτη θέση θα δώσει την άνοδο. Η τρίτη θέση είναι εφικτή και πιστεύω ότι θα πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ”.

Για το φετινό πρωτάθλημα και τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο: “Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι ότι δεν υπάρχουν τεχνικές ομάδες. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, βασίζεται στις δυνατές μονομαχίες. Ο Απόλλωνας έχει ένα προβάδισμα και δύσκολα να φύγει από την δυάδα. Πιστεύω ότι Λαμία, Άρης και ΟΦΗ θα δώσουν μεγάλη μάχη. Υπάρχουν τα μεταξύ τους παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά”.

Για το τι άλλαξε στον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος: “Είχε χτίσει την ομάδα όπως ήθελε, είχε δώσει το στίγμα του και για αυτόν τον λόγο είχε μια καταπληκτική πορεία. Αν ο ΟΦΗ είχε το Νίκο Παπαδόπουλο από την αρχή, είναι σίγουρο ότι θα είχε διαφορετική πορεία. Βρήκα μια δουλεμένη ομάδα και με καλό πλάνο προσέγγισης”.

Για τον Αγροτικό Αστέρα: “Πέτυχε νωρίς τον στόχο της και έδειξε ότι ίσως μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Αυτήν την στιγμή έχουμε μείνει λίγο πίσω, είχαμε δύο κακά αποτελέσματα όπως με τον Αχαρναϊκό που μας στοίχησε πολύ. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε και να κάνουμε περισσότερες νίκες και να μπουν νέα παιδιά”.

Για το ενδεχόμενο παραμονής του Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου: “Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που αν κάπου υστερούσε, ήταν η αμυντική του λειτουργία. Έχει βελτιωθεί πολύ, βλέποντας και το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο. Έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο κόουτς ζει για το ποδόσφαιρο, είναι πολύ οργανωτικός και τελειομανής και ήδη έχει βάλει τον στίγμα του. Αν ήμουν στην θέση της διοίκησης του ΟΦΗ, θα του είχα ανανεώσει ήδη το συμβόλαιο του. Είναι τελειομανής άνθρωπος, θέλει να ελέγχει τα πάντα και πως θα περνούν από το χέρι του. Ξέρει να οργανώνει τις ομάδες του, ο ΟΦΗ έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να πάρει την άνοδο. Και αν δεν το πετύχει φέτος, είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχει του χρόνου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook