Τελευταίες πινελιές πριν την Ξάνθη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αν και μετρά αρκετές απουσίες, ο Νίκος Αναστόπουλος θα έχει την ευκαιρία στο αποψινό φιλικό κόντρα στον Πλατανιά (live 18:15 Athletic Radio 104,2 και Gentikoule) να κάνει τα τελευταία του σχέδια μια εβδομάδα πριν την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ΟΦΗ.

ο τεχνικός του ΟΦΗ περιμένει να δει από τους παίκτες του μια καλή αγωνιστική εικόνα σαν ο ΟΦΗ να έπαιζε επίσημο ματς, ενώ ταυτόχρονα θέλει να δει τα όσα δούλεψε στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα, κυρίως όσον αφορά την αμυντική λειτουργία της ομάδας στα στημένα. Το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ξάνθη σε μια εβδομάδα δεν επιτρέπει στον τεχνικό του ΟΦΗ να ρισκάρει την συμμετοχή του Βαγγέλη Μάντζιου και αυτή του Γιώργου Γεωργίου καθώς οι δύο παίκτες αισθάνθηκαν κάποιες μικροενοχλήσεις με αποτέλεσμα να μην προπονηθούν μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην χθεσινή προπόνηση και το ποιο πιθανό είναι να προφυλαχθούν.

Από το σημερινό φιλικό θα απουσιάζει και ο Μίρνες Σίσιτς ο οποίος δεν βρίσκεται στο επιθυμητό στάδιο φυσικής κατάστασης, ενώ κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Μανώλη Μονιάκη. Ακόμα ο τεχνικός του ΟΦΗ δεν θα έχει στην διάθεση του για το φιλικό με την Χανιώτικη ομάδα και τους Βάντο, Πίτσο και Μπούρμπο, οι οποίοι είναι τραυματίες.

Στον αντίποδα ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει στην διάθεση του τον Χόρχε Λόπεζ, τον οποίο και αναμένεται να χρησιμοποιήσει και έτσι και ο κόσμος να πάρει μια πρώτη γεύση από τον Ισπανό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook