Βαρύ το κατηγορητήριο για Ψωμιάδη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σκούρα τα πράγματα για τον Μάκη Ψωμιάδη καθώς ο 9ος τακτικός ανακριτής του απήγγειλε και νέα κατηγορία αυτή για “ξέπλυμα μαύρου χρήματος”. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η πλευρά του κατηγορούμενου πήρε προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία της με βάση τα νέα στοιχεία. Υπενθυμίζεται πως ο Ψωμιάδης κατηγορείται ήδη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε εκβιάσεις, απάτες, δωροδοκίες και αλλοίωση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Κατά την αποχώρηση του από το Δικαστικό Μέγαρο, ο δικηγόρος του Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, δήλωσε: “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για ξέπλυμα. Μας είπαν για κάποια ποσά που είναι τελείως αδιευκρίνιστα. Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί δεν προκύπτει τίποτα όσον αφορά στην κατηγορία αυτή. Ζητήσαμε και πήραμε προθεσμία για την Τρίτη”.

Έτσι λοιπόν, ο Μάκης Ψωμιάδης θα βρεθεί ξανά την Τρίτη στις 11:15 στο γραφείο του 9ου τακτικού ανακριτή για να απολογηθεί και για την νέα κατηγορία αυτή της “νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες” με τον κατηγορούμενο να κρατείται μέχρι τότε στην ΓΑΔΑ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook