“Πραξικόπημα” από την Σούπερ Λιγκ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ ολοκλήρωσε το πραξικόπημα αφού λέει ευθέως ότι ο Λεβαδειακός, ως 15ος, σε περίπτωση που ο Ηρακλής δεν αδειοδοτηθεί τότε παραμένει εκείνος και κατά συνέπεια για να ανέβει ο 3ος της Stoiximan.gr Football League θα πρέπει να μην αδειοδοτηθούν 3 ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας.

Η Σούπερ Λιγκ κάνει ότι θέλει και καλά κάνει από την στιγμή που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Football League για να πάρει θέση και κατά συνέπεια το σενάριο ανόδου του 3ου της βαθμολογίας απομακρύνεται αρκετά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να μην πάρουν άδεια τρεις ΠΑΕ από την Σούπερ Λιγκ, ήδη φαίνεται ότι δεν παίρνουν Ηρακλής, Βέροια, και κατά συνέπεια εκείνος που φαίνεται να την γλυτώνει είναι ο Λεβαδειακός που μπορεί να πέσει βαθμολογικά αλλά θα παραμείνει στην κατηγορία λόγω πιθανού υποβιβασμού της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια πραξικοπηματική στάση από την πλευρά της Σούπερ Λιγκ καθώς το… φυσιολογικό σενάριο θα ήταν να υποβιβαζόταν ο Λεβαδειακός – αφού αυτό συμβαίνει λόγω βαθμολογίας – και να ανέβει ο 3ος της Stoiximan.gr Football League. Όμως επειδή ο όρος “φυσιολογικό” δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, βλέπουμε να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook