Δείξτε και στις Σέρρες ποιοι είστε!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ των τελευταίων αγωνιστικών παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία και στις Σέρρες ετοιμάζεται να δείξει αν κάνουν καλά ή όχι που δεν τον αναφέρουν καν οι ανταγωνιστές του.

Επτά γκολ σε δύο αγωνιστικές δεν είναι και λίγα για τον ΟΦΗ που στα τελευταία 10 παιχνίδια μετράει 9 νίκες και 1 ήττα. Όμως, πέρα από τα αποτελέσματα – από τη νίκη επί της Καλλιθέας και μετά, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παπαδόπουλου έχουν πάρει φόρα και αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζονται ούτε την εύνοια της διαιτησίας, ούτε αγκομαχούν να κερδίσουν στο 85′ και το 90′ όπως κάνουν άλλοι. Παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Stoiximan.gr Football League και με 7 γκολ και 0 παθητικό στα τελευταία παιχνίδια, ο ΟΦΗ παίζει για την πάρτη του, την 3η θέση που δεν ξέρει κανένας τι θα συμβεί αλλά και για να ικανοποιεί τον κόσμο του.

Με αυτό το σκεπτικό και αυτή τη νοοτροπία που έχει ήδη μπολιαστεί από τον Παπαδόπουλο, ο ΟΦΗ αναχωρεί για την Μακεδονία όπου το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες. Και εκεί είναι έτοιμοι για να δώσουν ακόμα μια απάντηση προς όλους εκείνους, τους “ουδέτερους” που μιλάνε, μιλάνε αλλά δεν αναφέρουν καν το όνομα του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook