Παπαδόπουλος: “Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες του ΟΦΗ επηρεάστηκαν ψυχολογικά από την αλλαγή δεδομένων για την 3η θέση της Stoiximan.gr Football League.

Aναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε την κατοχή της μπάλας. Αν και δουλέψαμε αρκετά, δεν τα καταφέραμε καλά στο αμυντικό κομμάτι παρότι δεν δεχτήκαμε φάσεις. Σκόραραμε γρήγορα με μια φάση που έχουμε δουλέψει αρκετά. Είχαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ και έτσι το παιχνίδι έληξε 1-0 και ήμασταν αγχωμένοι μέχρι το τέλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Μετά το Πάσχα θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια ώστε να δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν ήταν θετικό για εμάς. Είδα τους παίκτες μου να μην έχουν την κατάλληλη ψυχολογία με αυτά που άκουσαν. Όμως εμείς πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι.

Όταν κάνεις συνεχόμενες νίκες, περιμένεις ένα στραβοπάτημα του αντιπάλου για να δώσεις ένα έξτρα ψυχολογικό κίνητρο. Σίγουρα είναι αρνητικό γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας δεν χάνουν βαθμούς όμως εμείς πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να παίρνουμε νίκες για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας γιατί ο ΟΦΗ έχει βαριά φανέλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook