Hρεμία, τάξη και… ξεκούραση

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Από την Μεγάλη Πέμπτη (14/4), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ απολαμβάνουν το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ώστε να γεμίσουν… μπαταρίες αφού ακολουθούν “καυτά” ματς.

Η αναγκαστική αλλά και επιβεβλημένη διακοπή για το Πάσχα και την Ανάσταση, μπορεί να κόβει την… φόρα του ΟΦΗ αλλά είναι μία ευκαιρία για όλους να… φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας με τις ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Η νίκη επί του Πανσερραϊκού (0-1), ήταν η δέκατη στα τελευταία 11 παιχνίδια, και άπαντες βρίσκονται σε… Πασχαλινή διάθεση και… ραστώνη.

Από την Μεγάλη Πέμπτη (14/4), οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, προκειμένου να περάσουν τις Αγιες αυτές ημέρες με τις οικογένειες τους.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (17/4) του Πάσχα αφού την Κυριακή του Θωμά ακολουθεί το εντός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό στο “Γεντί Κουλέ” (Κυριακή 23/4, 16.00) και ακολουθούν στην σειρά τα τρία μεγάλα ντέρμπι με τον Απόλλωνα (μέσα), τη Λαμία (έξω) και τον Αρη (μέσα).

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook