Ο… άλλος ΟΦΗ του 2017

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ του 2016 ήταν εντελώς διαφορετικός με αυτόν που βλέπουμε μέσα στο 2017 με αρκετούς παίκτες να… “παρκάρονται” στην εξέδρα και τον Παπαδόπουλο να κάνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ.

Από τις τελευταίες ημέρες του Γενάρη που ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, ήρθαν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του ΟΦΗ.

Παίκτες που στο πρώτο κομμάτι της περιόδου ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι, πλέον όχι μόνο δεν βρίσκονται στο “χορτάρι” αλλά τις περισσότερες φορές βρίσκονται και εκτός αποστολής. Ο πρώτος που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με το Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο ήταν ο Κώστας Δαύκος. Ο πρώην τερματοφύλακας της Καλλονής αγωνίστηκε για τελευταία φορά πριν από έναν ολόκληρο γύρο στην ήττα του ΟΦΗ στον Εύοσμο. Μετά, τα γάντια βασικού πήρε ο Δερμιτζάκης και μετά την έλευση του Στρέζου, δεν μπήκε ξανά στην αποστολή.

Ο επόμενος που δεν πήρε ξανά χρόνο συμμετοχής ήταν ο Μπράνκο Όστοϊτς. Ο Σέρβος στόπερ, επί Νιόπλια, ήταν βασικός και αναντικατάστατος ενώ αγωνίστηκε για τελεταία φορά στο Αίγινιο – σε ένα παιχνίδι όπου παρότι ο ΟΦΗ κέρδισε – είχε πολύ κακή αμυντική αντίδραση.

Πηγαίνοντας στην μεσαία γραμμή, εκείνος που είχε το μεγαλύτερο “ψαλίδι” στον χρόνο συμμετοχής ήταν ο Τζοακίμ Αντουκόρ που είχε παίξει βασικός σε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το παιχνίδι με τον Άρη. Έκτοτε, έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληροι μήνες για να παίξει και αγωνίστηκε για 18 λεπτά στο παιχνίδι με τον ΑΟ Χανιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook