Αναστόπουλος: “Kάνουμε αυτά τα παιχνίδια για να έχουμε τους παίκτες σε ετοιμότητα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Tο παιχνίδι αυτό είναι στο στάδιο της προετοιμασίας μας. Η προετοιμασία μας ουσιαστικά ξεκινάει από την Δευτέρα για το παιχνίδι στην Ξάνθη. Για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Και σαν ομάδα, αλλά και σαν παίκτες. Πρέπει να  έχουμε ρυθμό. Σε αυτά τα παιχνίδια το ζητούμενο είναι να έχουμε ρυθμό και να είμαστε υπό συνθήκες παιχνιδιού. Το ευτύχημα είναι πως στα δύο αυτά φιλικά με ΑΟΧ και Πλατανιά δεν είχαμε τραυματισμούς Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Ξάνθη και συνεχίζουμε από Δευτέρα την προετοιμασία μας για το παιχνίδι αυτό. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινάει για μας. . Εμείς θέλαμε να δώσουμε παιχνίδια για να έχουν όλα τα παιδιά συμμετοχή καθώς όπως είχα πει και μετά το ματς με τον ΑΟΧ θέλουμε να έχουμε 20 παίκτες σε ετοιμότητα. Θα παίξουμε μετά από ένα μήνα αποχής, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Για αυτό και κάναμε αυτά τα φιλικά για να έχουν οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους. Θα παρατάξουμε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα που θα έχουμε στην διάθεση μας».

Για το ντεμπούτο του Λόπες, ο Αναστόπουλος τόνισε ότι «ο  Λόπες είναι ένας ποιοτικός και έμπειρος παίκτης. Θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του  και αυτός αλλά και  όλα  τα παιδιά που πήραμε».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε ακόμη πώς «οι μεταγραφές τελείωσαν για μας. Είμαστε πλήρεις. Τώρα το ζητούμενο είναι να μοντάρουμε την ομάδα. Να μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος. Κάποιοι παίκτες δεν ξέρουν το όνομα ο ένας του άλλου».

Για τα αγωνιστικά τόνισε ότι  ο Πίτσος θα μπεί από την Δευτέρα στο πρόγραμμα, ενώ προφυλάχθηκαν  οι Μάντζιο και Γεωργίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook