Χρόνια πολλά Ηλία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα 40 του χρόνια έκλεισε ο Ηλίας Κώτσιος (γεννημένος στις 25/4/1977) και η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, όπως συνηθίζει στα γενέθλια των ποδοσφαιριστών, του ετοίμασε μια όμορφη έκπληξη μετά την προπόνηση της Τρίτης (25/4) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Μια τούρτα περίμενε τον αρχηγό του ΟΦΗ, στα αποδυτήρια, απο το Νίκο Ανδριαδάκη εκ μέρους των δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και ο Ηλίας έσβησε …κεράκια παρουσία των συμπαικτών του, οι οποίοι του έκαναν το δικό τους…πάρτι στα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Ηλίας Κώτσιος, ένας παίκτης παράδειγμα προς μίμηση, για τον επαγγελματισμό  του, το ήθος του και την προσφορά του στον ΟΦΗ, είναι πολύ αγαπητός σε όλους και αυτό επιβεβαιώθηκε σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή για τον ίδιο.

«Χρόνια πολλά αρχηγές! Να είσαι πάντα υγιής και δυνατός. Σε ευχαριστούμε!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για τον αρχηγό της ομάδας.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ευχαριστεί τα Ζαχαροπλαστεία Πλατάκης στις Πατέλες, που προσφέρουν την τούρτα, για κάθε παίκτη του ΟΦΗ, την ημέρα των γεννεθλίων του!

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι πολύ καλό αυτήν την εποχή και σε αυτό έχουν βοηθήσει και οι 6 συνεχόμενες νίκες, αλλά και οι 11 νίκες που μετράει συνολικά ο ΟΦΗ στα τελευταία 12 παιχνίδια.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, περιμένουν πως και πως τα ντέρμπι με Απόλλωνα, Λαμία και Αρη, τα οποία είναι παιχνίδια με υψηλό κίνητρο για τους ίδιους και την ομάδα, για πολλούς και διάφορους λόγους!