Πρωταθλητής στη Β. Ιρλανδία ο Κάρολ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Λίνφιλντ σημείωσε 13 νίκες στα 14 τελευταία ματς του πρωταθλήματος Βορείου Ιρλανδίας και ο Ρόι Κάρολ στα 39 του κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα!  

Η Λίνφιλντ του Ρόι Κάρολ με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ ξεπέρασε την Κρουσέιντερς κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Βόρειο Ιρλανδία.

Ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ δεν έκρυψε την χαρά του για την κατάκτηση του τίτλου.

«Κατέκτησα τίτλους στην Αγγλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και τώρα στη Βόρειο Ιρλανδία με την Λίνφιλντ.

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ωραία νιώθω. Λέω στα παιδιά να απολαύσουν αυτές τις στιγμές διότι δεν ξέρεις πότε θα επαναληφθούν.

Μπορεί να είμαι 39 ετών, αλλά νιώθω σαν ένα μεγάλο παιδί 19 ετών όταν αγωνίζομαι», τόνισε ο βετεράνος τερματοφύλακας προσθέτοντας: AdTech Ad «Το να βρισκόμαστε εννιά βαθμούς πίσω πριν από δύο μήνες και τελικά να βρισκόμαστε δύο βαθμούς μπροστά στο τελευταίο ματς είναι απίστευτο. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και για αυτό υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ελπίζω να πάρουμε και άλλους παίκτες για να πρωταγωνιστήσουμε και την επόμενη σεζόν». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook