Με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα – το Δ.Σ.

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ είναι το κυρίαρχο στοιχείο που απασχολεί αυτήν την εποχή τους ανθρώπους της  διοίκησης της ομάδας.

Ο ΟΦΗ αγωνιστικά, θα παλέψει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για την τρίτη θέση, ωστόσο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχει η φετινή χρονιά, ο στόχος είναι να μπούν από τώρα οι βάσεις και η καλύτερη δυνατή οργάνωση και προετοιμασία, για την επόμενη περίοδο.

Πάνω σε αυτό το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, δεν θέλει να χαθεί χρόνος, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα, ώστε να γίνουν οι καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, τόσο σε θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη στελέχωση του ρόστερ, όσο σε θέματα βελτίωσης των γηπέδων και συνολικά των εγκαταστάσεων του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά και η καλύτερη λειτουργία των υποδομών της ομάδας.

Η βελτίωση σε βασικούς τομείς της οργάνωσης του ΟΦΗ, αποτέλεσε και το βασικό αντικείμενο συζήτησης του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος παρέστη για μια ακόμη φορά στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και κατέθεσε τις προτάσεις του, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, ανέπτυξε το πλάνο, στο οποίο κατά τη γνώμη του θα πρέπει να κινηθεί τη νέα περίοδο η κρητική ομάδα και ανέλυσε τις σκέψεις και ουσιαστικά το όραμα, που έχει για τον ΟΦΗ.

Η ανάλυση του Νίκου Παπαδόπουλου, άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένα τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ενώ εκφράστηκε από κοινού η πρόθεση επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Είναι σαφές ότι αποφάσεις δεν μπορούν ακόμη να ληφθούν στα θέματα αυτά, ωστόσο πρόθεση των ανθρώπων του ΟΦΗ είναι να “κλείσουν” πριν το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, στα μέσα Ιουνίου.

Ολα αυτά τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην επόμενη μέρα στον ΟΦΗ,  θα ξεκαθαρίσουν, μετά την Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, την οποία θα συγκαλέσει για την επόμενη εβδομάδα, το διοικητικό συμβούλιο.

Αυτή η Γενική Συνέλευση θα έχει ιδιαίτερα κρίσιμο χαρακτήρα, καθώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθοριστικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα στο σύλλογο και πως αυτός θα πορευθεί από εδώ και στο εξής.