Οι μέτοχοι του ΟΦΗ προ των ευθυνών τους

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε ωριμότητα για το όραμα του για τον ΟΦΗ, όλο το Δ.Σ. συμφώνησε μαζί του και πλέον το μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά των μετόχων του συλλόγου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έδωσε το παρόν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ που διήρκεσε σχεδόν 2,5 ώρες. Ο 45χρονος προπονητής ανέλυσε το πλάνο του για την επόμενη ημέρα στον ΟΦΗ ρίχνοντας στο τραπέζι τα σχέδια του και αναλύοντας με κάθε λεπτομέρεια, το τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου η ομάδα να κερδίσει αυτό που δεν πέτυχε φέτος: Την επιστροφή της εκεί που ανήκει, στην Σούπερ Λιγκ. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ άκουσε με προσοχή όλα όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος και συμφώνησε απόλυτα σε όλα όσα ο ίδιος έθεσε ως προαπαιτούμενα προκειμένου να παραμείνει στον πάγκο του ΟΦΗ και τη νέα χρονιά.

Πλέον, οι εξελίξεις θα τρέξουν από την διάθεση που έχουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί άμεσα η Γ.Σ. του συλλόγου προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Άλλωστε, όλα τα ζητήματα του σχεδιασμού της επόμενης περιόδου έχουν άμεση συνάρτηση με τον οικονομικό παράγοντα και κατά συνέπεια εκείνοι είναι που πρέπει να αποφασίσουν αν είναι διατεθειμένοι να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2015 και η οποία βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook