«Ανοικτά χαρτιά» από τον Αναστόπουλο εν όψει Ξάνθης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ανοικτά χαρτιά» κράτησε ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνοντας τους παίκτες που πρόκειται να εμπιστευτεί στο παιχνίδι επί της Ξάνθης την επόμενη Κυριακή.

Ο 53χρονος τεχνικός έδειξε ότι κατέληξε στην τριάδα που θα βρίσκεται στην μεσαία γραμμή αφού για τρίτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι επέλεξε τους Βερόν, Τζόρντι Λόπεζ και Κάλαϊτζιτς που δείχνουν να έχουν βρει μεταξύ τους μια χημεία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η τριάδα στην μεσαία γραμμή παρέμεινε ίδια για τρίτο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι μετά από αυτά επί των Ολυμπιακού και ΑΟ Χανιά.

 

Παράλληλα, με δεδομένες τις απουσίες των τραυματιών Βάντο, Πίτσου και Μπούρμπου – ο Αναστόπουλος καταλήγει και στην τετράδα της άμυνας με τον Ρόβα στο δεξί άκρο, τον Γαλανόπουλο στο αριστερό και τους Ταυλαρίδη – Γεωργίου στο κέντρο. Ο τελευταίος δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον δικέφαλο και για να μην δημιουργηθεί κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα, αποφασίστηκε να μείνει εκτός ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη.
Οι επτά παραπάνω ποδοσφαιριστές μαζί με τον Κάρολ – που έμεινε εκτός λόγω ξεκούρασης – και τους Παπουλή, Σουμπίνιο, Καμπάνταη θα είναι οι 11 που θα ξεκινήσουν στα Πηγάδια την ερχόμενη Κυριακή. Άλλωστε αυτοί δείχνουν ότι βρίσκονται στον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με τους άλλους παίκτες ενώ οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες θα «φορτσάρουν» αυτήν την εβδομάδα ώστε να φανεί ποιος θα είναι σε καλύτερη κατάσταση ώστε να επιλεγεί για την αποστολή αφού πρόκειται να γίνει «μάχη» αυτήν την εβδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook