Πολεμαρχάκης: “ΟΦΗ και Άρης θα μείνουν… αμανάτι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Πολεμαρχάκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το παιχνίδι του Σαββάτου αλλά και για την φημολογία που υπάρχει περί ανόδου του τρίτου της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

Για το αν ο ίδιος γνωρίζει ότι η Τρίτη θέση της βαθμολογία μπορεί να οδηγήσει στην Superleague:

«Μάλλον μας έχουν πει ψέματα. Δεν το βλέπω. Μας έχουν πει ότι αν κάποια ομάδα δεν πάρει την άδεια, θα ανεβεί η Τρίτη ομάδα. Εγώ με την μικρή εμπειρία που έχω, νομίζω ότι είναι ένα ψέμα. Μακάρι να γίνει, αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο».

Για το αν ο ίδιος και η ομάδα του κυνηγούν την προοπτική της τρίτης θέσης:

«Εμείς παίζουμε σε όλα και αν βγούμε τρίτοι έχει καλώς».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:

«Κανονικά οι δύο ομάδες είναι οι πιο ιστορικές στην Β’ Εθνική. Και ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουν πολύ μεγάλη ιστορία. Θα ήταν ευχής έργο να παλεύανε ως προς το ποια θα έπαιρνε το πρωτάθλημα και ποια θα ήταν δεύτερη. Δυστυχώς και η μία είχε ατυχίες και εμείς είχαμε  ατυχίες και διάφορα άλλα».

Για το αν ο ίδιος θα ήθελε να ανέβουν Άρης και ΟΦΗ:

«Αυτή ήταν η επιθυμία μου, να βγαίναν δυο ιστορικές ομάδες. Με πολύ κόσμο, με μεγάλη ιστορία. Τώρα δυστυχώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, μάλλον θα μείνουμε και οι δύο αμανάτι. Εμείς στον πρώτο γύρο είχαμε τρομερή φιλοξενία από τον Άρη και αυτήν θα την ανταποδώσω. Να είναι σίγουρα τα παιδιά. Όλοι όσοι κατέβουν κάτω. Και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για τον Θάνο που θα είναι ο διαιτητής του αγώνα:

«Δεν με ενδιαφέρει η διαιτησία, γιατί και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είχα διαιτησία Superleague, αλλά γίνανε… να μην πω την λέξη».

Για το αν χτυπήθηκε ο παρατηρητής:

«Εγώ μόλις τελείωσε το παιχνίδι, το μέλημα το δικό μου ήταν να μην χτυπηθούν οι διαιτητές από τους παίκτες, γιατί εγώ τα λέω όλα. Πρώτα η ασφάλεια. Όπως και των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Δεν είδα κάτι. Δεν ήμουν καν στην κερκίδα, ήμουν μέσα στο γήπεδο. Μετά τα έμαθα. Έμαθα ότι τον έσπρωξαν, τον ρίξανε, έπεσε, λιποθύμησε, ήτανε φοβητσιάρης, δεν ξέρω τι στο διάολο έγινε και συγγνώμη κι όλας».

Για το αν κάποιος πρέπει να επιληφθεί του θέματος:

«Πρέπει, πως δεν πρέπει. Ακόμα δεν με κάλεσαν για απολογία. Ούτε ως ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook