Το πικρό ποτήρι που δεν δίνει ούτε παρηγοριά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μοναδικό ντέρμπι (από όλες τις πλευρές) που ο ΟΦΗ είχε να δώσει φέτος, δεν κερδήθηκε και πλέον όλοι μετρούν αντίστροφα για το τέλος μιας αποτυχημένης και κακής χρονιάς.

Εάν δεν υπήρχαν τα τρία παιχνίδια με Λαμία, Απόλλωνα και Άρη, η χρονιά θα είχε τελειώσει προ πολλού. Όχι, ότι θα άλλαζε κάτι από την στιγμή που το πρωτάθλημα προχωρούσε αλλά η βαθμολογία δεν μειωνόταν, όμως υπήρχε το αγωνιστικό κίνητρο που γέμιζε ολόκληρη την ομάδα. Επιπλέον, είναι σίγουρο ότι αυτά τα παιχνίδια έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο και στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και νίκες επί αυτών των ομάδων, θα πρόσφεραν μια παρηγοριά, ότι τουλάχιστον κατάφερε να κερδίσει κάποιους από εκείνους που δεν αξίζει να βρίσκονται από πάνω του στην βαθμολογία. Δεν το πέτυχε ούτε αυτό και κατά συνέπεια, προχωράει μπροστά.

Παρηγοριά… στον άρρωστο δεν δόθηκε και από την στιγμή που το ματς με τον Άρη πέρασε και δεν κερδήθηκε, θα πρέπει στον ΟΦΗ να αποφασίσουν άμεσα τι θέλουν να κάνουν και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook