Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά από τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, ο ΟΦΗ μπαίνει σήμερα σε ρυθμούς πρωταθλήματος με την έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή.

Βέβαια, ο Νίκος Αναστόπουλος και οι συνεργάτες του “έτριβαν” τα χέρια τους από ικανοποίηση αφού στο διάστημα των 28 ημερών που μεσολάβησαν από το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο μέχρι αυτό της επόμενης Κυριακής, υπήρχε η δυνατότητα να δουλέψει μαζί με τους παίκτες του πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι οι παίκτες του ΟΦΗ έτρεξαν αρκετά… χιλιόμετρα αυτές τις ημέρες αφού προηγήθηκε μια ιδιαίτερα επίπονη προετοιμασία. Άλλωστε αυτό φάνηκε και στο φιλικό κόντρα στον Πλατανιά, ότι η ομάδα ήταν κουρασμένη.

Ο Αναστόπουλος δεν επέτρεψε την χαλαρότητα σε καμία περίπτωση και ενδεικτική της προετοιμασίας που προηγήθηκε είναι το γεγονός ότι ακόμα και την ημέρα των φιλικών αγώνων κόντρα σε ΑΟ Χανιά και Πλατανιά, αυτά τα δύο πρωινά προηγήθηκαν σκληρές προπονήσεις. Πλέον, αυτές τις ημέρες το μεγάλο βάρος αναμένεται να πέσει στην τακτική και το “μοντάρισμα” της ομάδας ενώ η προετοιμασία ξεκινάει για τον ΟΦΗ το απόγευμα με προπόνηση στο ΒΑΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook