Νέο Δ.Σ. και κρίσιμο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που αναμένεται να είναι το πιο κρίσιμο για την φετινή σεζόν. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στις 7.00 το απόγευμα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΟΦΗ όπου δεν αποκλείεται να δώσει το παρόν και ο ίδιος ο Νίκος Παπαδόπουλος για τρίτη (και τελευταία) φορά προκειμένου να συζητήσουν για το πλάνο της επόμενης περιόδου. Ο 45χρονος τεχνικός στις συζητήσεις που έχει κάνει με την διοίκηση του ΟΦΗ έχει αναλύσει όλο το πλάνο του για τη νέα χρονιά. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως το κυρίαρχο θέμα δεν είναι το μπάτζετ της επόμενης περιόδου και κατά συνέπεια το ζήτημα δεν είναι τόσο οικονομικού περιεχόμενου. Επί της ουσίας το ζήτημα είναι το εξής: Η διαφορά στα μπάτζετ δεν είναι μεγάλη αλλά ο ίδιος ο Παπαδόπουλος δεν έχει πειστεί ότι οι υποσχέσεις θα γίνουν πράξη. Και ο λόγος είναι ότι οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα μπάτζετ ελαφρώς υψηλότερο σε σχέση με την τωρινή περίοδο – σύμφωνα με όσα έχει πει ο ίδιος ο Παπαδόπουλος. Ωστόσο, παρότι η οικονομική διαφορά δεν είναι μεγάλη, οι μέτοχοι δείχνουν μια αδιαφορία στην πράξη.

Εάν σήμερα δεν προκύψουν απτά αποτελέσματα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και άμεση αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου – πριν καν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook