Στα πρόθυρα διάλυσης η Football League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που, ούτως ή άλλω, αντιμετωπίζει η Stoiximan.gr Football League ήρθε να προστεθεί και η ομαδική αγωγή έξι πρώην εργαζόμενων της, υπαλλήλων που απολύθηκαν το προηγούμενο διάστημα στο πλαίσιο της, υποτιθέμενης εξυγίανσης της Ένωσης.

Τα οικονομικά προβληματα της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής λίγκας που σχετίζονται με το προσωπικό, αφορούν όμως και τα δεδουλευμένα αρκετών από τους υπαλλήλους που εξακολουθούν να εργάζονται ακόμα στην Λίγκα.

Η γενικότερη οικονομική κατάσταση της “μικρής λίγκας” δεν φαίνεται να μπορεί να διορθωθεί ούτε από τα έσοδα των χορηγών (Stoiximan.gr, ΕΡΤ) και εύλογα δημιουργούνται ερωτηματικά ακόμα και για την ίδια την επιβίωση της. Αστεία, αστεία η μόνη ελπίδα της Football League για να κερδίσει χρόνο ζωής είναι να συμβεί το αδιανόητο: Να αποφασίσει η αθλητική δικαιοσύνη τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών του Πλατανιά. Πιθανή παρουσία της πιο εμπορικής ελληνικής ομάδας στο μικρό επαγγελματικό πρωτάθλημα σε συνδυασμό με την συμμετοχή ομάδων όπως ο ΟΦΗ, ο Άρης και ο Ηρακλής (δεν παίρνει άδεια, οπότε υποβιβάζεται) θα το καταστήσουν ιδιαίτερα ελκυστικό και εμπορικά.

Όσο τραβηγμένο και αν φαίνεται αυτό το σενάριο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να σωθεί η Football League χωρίς αυτό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook