Κοιλιάρας: “Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ για πολλά χρόνια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Κοιλιάρας μίλησε στο athleticradio.gr, μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη, σε μια μεγάλη συνέντευξη και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον ΟΦΗ μέχρι το τέλος της καριέρας του. “Οι δύο πρώτοι είχαν πολύ εύνοια και αυτό φάνηκε” τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ είπε αρχικά πως «έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή και με τη διοίκηση αν θέλουν να με κρατήσουν. Περιμένουμε να δούμε αν θα παραμείνει ο κύριος Παπαδόπουλος. Εγώ θέλω να τηρήσω το συμβόλαιο μου και να μείνω χρόνια στον ΟΦΗ. Δεν έχω ακόμα συζητήσει ακόμα για αν θα είμαι στα πλάνα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς».

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι αν είχε την επιλογή να αγωνιστεί σε μία μεγάλη ή μία μικρή ομάδα, θα επέλεγε εκείνη που θα αγωνιζόταν περισσότερο, ακόμα κι αν εκείνη ήταν σε μικρότερη κατηγορία.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας δεν άφησε ασχολίαστη και την κατάσταση που επικρατεί στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, καθώς σε ερώτηση μας σχετικά με το αν επηρεάστηκε ο ΟΦΗ από τη διαιτησία, έριξε… καρφιά κατά ορισμένων ομάδων που ευνοήθηκαν. Συγκεκριμένα ανέφερε πως, «φάνηκε πολύ φέτος να έχουν εύνοια οι δύο πρώτες ομάδες. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας μέσα στο γήπεδο. Ίσως παίξει πιο σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν, που η διοίκηση θα είναι πιο υποψιασμένοι για τα εξωαγωνιστικά, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται στον ΟΦΗ δεν ήταν τόσο του ποδοσφαίρου και τους φάνηκαν παράξενα όσα συνέβησαν».

Διαβάστε εδώ περισσότερα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook