Χαμόγελα σκόρπισε στον ΟΦΗ η εμφάνιση του Μποντόρ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα σημαντικό κέρδος που αποκόμισε ο Νίκος Αναστόπουλος από το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πλατανιά ήταν και η εμφάνιση του Μπόλντισαρ Μποντόρ που έδειξε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που παρουσίασε στα προηγούμενα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του Ούγγρου ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει την εικόνα που έδειχνε στην Ολλανδία. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε να του ταιριάζει περισσότερο η θέση του εσωτερικού αριστερού μέσου παρά του αριστερού χαφ όπως τον είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Μποντόρ ήταν ιδιαίτερα κινητικός, με καλά μαρκαρίσματα στην μεσαία γραμμή και κυρίως κάνοντας ένα μυαλωμένο παιχνίδι.

Η παρουσία του Μποντόρ στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα των Χανίων ήταν τέτοια που σκόρπισε χαμόγελα αφού η μέχρι τώρα παρουσία στα παιχνίδια κόντρα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό δεν ήταν αυτή που περίμεναν στον ΟΦΗ. Ωστόσο, ακόμα και τότε στις τάξεις της Κρητικής ομάδας συνέχιζαν να υποστηρίζουν ότι ο Μπόλντισαρ Μποντόρ δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τις πραγματικές δυνατότητες του ενώ παράλληλα δεν είχε ακολουθήσει κανονική προετοιμασία.

Στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, ο Ούγγρος μέσος δεν έμεινε από δυνάμεις δείχνοντας ότι, δούλεψε αρκετά στο διάστημα που μεσολάβησε, βελτιώθηκε αρκετά η φυσική του κατάσταση ενώ αρκετές φορές τον είδαμε να αναλαμβάνει και πρωτοβουλίες παίρνοντας την μπάλα και “ανοίγοντας” το παιχνίδι του ΟΦΗ στα δύο άκρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook