Ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΒΑΚ για τη νέα χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ένα περίπου μήνα πριν την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έχει ήδη ξεκινήσει τις εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Στόχος, τα γήπεδα και οι κτιριακές εγκαταστάσεις να είναι έτοιμα, στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του ΟΦΗ, για τη νέα περίοδο.

Αυτές τις μέρες γίνονται εργασίες στα γήπεδα, επανασπορά, καθαρισμός των γύρω χώρων, εργασίες στην γεώτρηση και άλλες χωματουργικές παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες. Ακόμη, καθαρισμός του κτιριακού συγκροτήματος και των αποδυτηρίων, τοποθέτηση μοκέτας σε αυτά, αλλά και στο γυμναστήριο της ομάδας.

Ενώ ήδη στην διάθεση της ομάδας έχει τεθεί η πισίνα που βρίσκεται μέσα στο κτίριο και η σάουνα, αλλά και παγοθεραπεία για τους ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για εργασίες, το κόστος των οποίων είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ, όμως γίνονται με την προσφορά μετόχων της ΠΑΕ και μελών της διοίκησης όπως είναι οι κ.κ. Ορφανάκης, Βάβουλας, Αλετράς, Ζερβάκης, τους οποίους η διοίκηση της ΠΑΕ, ευχαριστεί για μια ακόμη φορά για την μεγάλη τους προσφορά στο σύλλογο.

Ακόμη, ευχαριστεί τις εταιρείες Μαλλιωτάκης και Δαφέρμος, για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, ώστε αυτό το κόσμημα του ΟΦΗ, να διατηρηθεί στην κατάσταση που πρέπει να είναι.