Θα ξεκαθαρίσει ή όχι με Παπαδόπουλο;

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πιθανότατα σήμερα θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στον 45χρονο τεχνικό και τα στελέχη του ΟΦΗ όπου δεν αποκλείεται να προκύψει και αποτέλεσμα. Είτε έτσι, είτε αλλιώς…

Μετά την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ότι σκοπός των μετόχων του ΟΦΗ είναι να παραμείνει ο 45χρονος, όπως είχε δημοσιοποιηθεί και πριν από 20 ημέρες, και μένει να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης. Προς το παρόν, το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει κλειστεί ακόμα αλλά θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα γίνουν προσπάθειες προκειμένου να πραγματοποιηθεί σήμερα.

Μετά την χθεσινή τρίωρη συνάντηση, θα γίνει μια πλήρη ανάλυση των οικονομικών δεδομένων που απαιτούνται για τη νέα χρονιά. Από την πλευρά του ΟΦΗ, θα τονιστεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ έχει εξασφαλιστεί ωστόσο εδώ έρχονται τα λόγια του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ότι “τα λόγια από τις πράξεις έχουν μεγάλη απόσταση”. Αυτό που πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι ότι η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό μέσα στις επόμενες ώρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook