Δυσαρεστημένοι με Παπαδόπουλο στην Κέρκυρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής ιστοσελίδας, στην Κέρκυρα δεν έκρυψαν την δυσαρέσκεια τους για το “όχι” του Νίκου Παπαδόπουλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του gazzeta

Τελείωσε οριστικά η περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου για την Κέρκυρα. Ο Έλληνας τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να παραμείνει στον ΟΦΗ, κάτι που… τίναξε στον αέρα την συμφωνία που υπήρχε με την ομάδα του Ιονίου.

Το γεγονός αυτό, δυσαρέστησε ιδιαίτερα την διοίκηση της Κέρκυρας. Μάλιστα, από το νησί τονίζουν πως δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη, μιας και με τον 45χρονο τεχνικό είχαν δώσει τα χέρια. Αυτό που έχει απογοητεύσει την διοίκηση της ομάδας, φαίνεται να είναι το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας τεχνικός είχε αρχίσει να δουλεύει κανονικά ως προπονητής των «Φαιάκων», τόσο στα θέματα της προετοιμασίας όσο και στα μεταγραφικά.

Τελικά, όλα αυτά πάνε στα… σκουπίδια μετά την απρόσμενη (όπως χαρακτηρίζεται στο νησί του Ιονίου) απόφαση του Παπαδόπουλου να παραμείνει στον ΟΦΗ. Η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του νεαρού τεχνικού είναι δεδομένη στην Κέρκυρα, με τις σχέσεις πλέον των δύο πλευρών να είναι απόλυτα τυπικές!

Από την Πέμπτη, οι «κυανέρυθροι» εξετάζουν τις εναλλακτικές που έχουν ώστε το συντομότερο η Κέρκυρα να βρει τον επόμενο τεχνικό της. Μάλιστα, πλέον πρέπει να… τρέξουν καθώς σε λιγότερο από ένα μήνα είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας και θα πρέπει να προχωρήσουν και τα μεταγραφικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook