Παντζιαράς: «Όταν κάνεις ευκαιρίες, δεν φοβάσαι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο τεχνικός του Πλατανιά Ανδρέας Παντζιαράς μιλάει στο Gentikoule και σχολιάζει την εμφάνιση του ΟΦΗ αλλά και το τι ξεχώρισε εκείνος. Διαβάστε ποιους παίκτες ξεχώρισε αλλά και το τι τον συνδέει με τον Φώτη Παπουλή.

Ο ΟΦΗ έδωσε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την αναμέτρηση με την Ξάνθη την ερχόμενη Κυριακή και όπως γίνεται κατανοητό ο Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε… 11αδα πρωταθλήματος. Ο Πλατανιάς αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» για τον ΟΦΗ και χρειάστηκε το γκολ του Φώτη Παπουλή για να έρθει η φιλική νίκη.

Μιλώντας στο Gentikoule, ο Ανδρέας Παντζιαράς σχολιάζει την εμφάνιση του ΟΦΗ και εκθειάζει το ρόστερ της ομάδας τονίζοντας ότι «το ταλέντο που υπάρχει στον ΟΦΗ είναι αρκετά πλούσιο και είναι θέμα χρόνου να το ξεδιπλώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Κυκλοφορία της μπάλας και πολλές ευκαιρίες»
Ο Ανδρέας Παντζιαράς μιλώντας στο Gentikoule σχολιάζει την εμφάνιση του ΟΦΗ και τα στοιχεία που ξεχώρισε ήταν «η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μέσα από αυτήν, δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες και αυτό είναι ενθαρρυντικό για μια ομάδα αλλά και έναν προπονητή. Ακόμα το μείγμα νεαρών και έμπειρων ποδοσφαιριστών προϋποθέτει καλή λειτουργία της ομάδας αλλά και την παρουσία πλούσιου ταλέντου».

Οι χαμένες ευκαιρίες ήταν ένα αρνητικό στοιχείο για τον Ανδρέα Παντζιαρά όμως τονίζει στο Gentikoule ότι «σίγουρα οι χαμένες ευκαιρίες είναι ένα αρνητικό στοιχείο. Όμως όταν κάνεις ευκαιρίες δεν φοβάσαι γιατί το γκολ είναι ρέντα, τύχη και συνδυασμός αρκετών παραγόντων. Από την στιγμή που ο ΟΦΗ δημιουργεί ευκαιρίες τότε θα σκοράρει κιόλας. Πάντως η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Παίκτης που δένει την μεσαία γραμμή ο Μποντόρ»
Γράφαμε νωρίτερα για την εικόνα που παρουσίασε ο Μπόλντισαρ Μποντόρ και ο Ανδρέας Παντζιαράς μιλώντας στο Gentikoule υποστηρίζει τα γραφόμενα μιλώντας για τον Ούγγρο μέσο. «Μου έκανε πολύ θετική εντύπωση ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής. Μπήκε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι ένας παίκτης που θα «δέσει» την μεσαία γραμμή». Επίσης, μου άρεσε αρκετά ο Καμπάνταης την αξία του οποίου γνωρίζουμε όλοι και ήταν άκρως θετικός».

Η αδυναμία στον Φώτη Παπουλή
Ο Φώτης Παπουλής ήταν εκείνος που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ωστόσο κατ’ αυτόν τον τρόπο «πλήγωσε» τον πρώην προπονητή του μιας και οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στον Πύρσο Γρεβενών. Μάλιστα, ο Παπουλής με τον Ανδρέα Παντζιαρά στον πάγκο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για τον Πανθρακικό και την Σούπερ Λιγκ.

Μιλώντας για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, ο Ανδρέας Παντζιαράς εκθείασε τον Φώτη Παπουλή μέσω του Gentikoule. «Εγώ προσωπικά έχω μεγάλη αδυναμία στον Παπουλή και πραγματικά χαίρομαι που τον βλέπω να έχει αυτήν την απόδοση. Μπορεί να έκανε το βήμα για την Σούπερ Λιγκ λίγο μεγάλος όμως δεν έχει σημασία. Για να κάνεις καριέρα, στο ποδόσφαιρο παίζουν όλα ρόλο και καμία φορά χρειάζεσαι τύχη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με σπουδαία προσόντα που μπορεί να αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Και το Σάββατο, πέραν του γκολ που πέτυχε, ήταν πολύ καλός πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Όσον αφορά τον… βαθμό δυσκολίας που έβαλε ο Πλατανιάς στον ΟΦΗ, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε ότι «στόχος και των δύο ομάδων ήταν να τεστάρουν τις δυνάμεις τους. Η πρόκληση του ΟΦΗ αλλά και ότι θέλαμε να παρουσιάσουμε αυτό που θα δείξουμε στο πρωτάθλημα ήταν λόγοι για να εμφανίσουμε μια καλή εικόνα. Και σίγουρα ο ίδιος ο κύριος Αναστόπουλος ήθελε να τεστάρει την ομάδα του σε συνθήκες πραγματικού αγώνα προκειμένου να βγάλει ουσιαστικά συμπεράσματα από ότι θα έβγαζαν σε ένα φιλικό παιχνίδι όπου θα κέρδιζαν εύκολα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook