10 συμβόλαια λήγουν σε 3 εβδομάδες

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τα συμβόλαια 10 ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με την Football League, ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου και το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα για την επόμενη χρονιά.

Πριν από λίγες εβδομάδες, η διοργανώτρια αρχή έδωσε στην δημοσιότητα τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται στο τέλος του μήνα και παράλληλα εκείνα των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ. Με βάση, πάντα την Football League, στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεβ, Βουό, Βαλλιάνου, Κιάσσου, Κώτσιου, Μάνου, Πουρτουλίδη, Στρέζου και Τουγλή.

Με βάση την παραπάνω λίστα, ολοκληρώνονται τα συμβόλαια των Μάνου, Στρέζου που αποτελούν σημαντικά “περιουσιακά” στοιχεία του ΟΦΗ και στην ομάδα υποστηρίζουν ότι υπάρχει οψιόν ανανέωσης από την πλευρά του συλλόγου και κατά συνέπεια συνεχίζουν να παραμένουν στο Ηράκλειο.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υποθέσεις των Βουό, Μιλοσάβλιεβ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αποτέλεσαν βασικά στελέχη της φετινής περιόδου και κατά συνέπεια μένει να φανεί αν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά. Ο Κώτσιος, έχει δηλώσει ότι πιθανότατα θα είναι η τελευταία του χρονιά ως ποδοσφαιριστής ενώ ο Κιάσσος έχει πει πως θα συνεχίσει ακόμα μια σεζόν.

Δύσκολα θα παραμείνει ο Αντουκόρ που δεν υπολογίζεται από τον Παπαδόπουλο, όπως έχει φανεί από τις μέχρι τώρα επιλογές του ενώ ο Πουρτουλίδης δεν προσέφερε τα αναμενόμενα με ελάχιστες συμμετοχές. Στον αντίποδα, έχουν ανέβει οι μετοχές του Βασίλη Βαλλιάνου που προέρχεται από ένα εξαιρετικό τρίμηνο και ήδη υπάρχει η επιθυμία να παραμείνει στον ΟΦΗ και τη νέα χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook