ΟΦΗ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ενώ ο ΟΦΗ έπρεπε να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και να κλείσει το θέμα του Παπαδόπουλου, αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοικτά. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Για την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ όπου θα ξεκαθαρίσει (;) το τοπίο για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, τα τωρινά δεδομένα που υπάρχουν κάνουν λόγο ακόμα και για αμφίβολη διεξαγωγή της Γ.Σ. αφού θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον δώσει το παρόν το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αναβληθεί ή ακόμα και αν γίνει, μπορεί να κριθεί άκυρη.

Και λέμε ότι “μπορεί να γίνει” αφού τρεις ημέρες πριν την διεξαγωγή της Γ.Σ., υπάρχουν αρκετοί μέτοχοι που είναι εξαφανισμένοι και δεν δείχνουν την προθυμία να δώσουν το παρόν και να πάρουν μέρος. Δηλαδή, με λίγα λόγια θέτουν τους εαυτούς τους, με αυτήν την συμπεριφορά, εκτός ΟΦΗ – δίχως ωστόσο να το έχουν πει και ξεκάθαρα.

Κατά συνέπεια, το θέμα της χρηματοδότησης του ΟΦΗ της επόμενης περιόδου βρίσκεται στον αέρα αφού οι περισσότεροι μέτοχοι δεν δείχνουν την διάθεση να συμβάλουν οικονομικά και να παραμείνουν στον σύλλογο. Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει κλείσει το θέμα της παραμονής του Νίκου Παπαδόπουλου αφού πέραν διάφορων προσώπων όπως είναι οι Πολεμαρχάκης, Μυλωνάκης που βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον 45χρονο τεχνικό, κανένας άλλος δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνουν πράξεις τα θέλω του “Παπ”.

Την ίδια ώρα υπάρχουν και κάποιες ακραίες απόψεις διάφορων μετόχων που εκφράστηκαν σε προηγούμενες συναντήσεις του στυλ “δεν χρειάζεται η ομάδα να πάει για άνοδο” ή να “ρίξουμε το μπάτζετ στις 500.000 ευρώ”. Απόψεις που ασφαλώς δεν συμμερίζονται τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ που προσπαθούν να κάνουν πράξη τις απαιτήσεις του Νίκου Παπαδόπουλου (ανανεώσεις, εργασίες στο ΒΑΚ). Μάλιστα, η γραμμή του Δ.Σ. της ΠΑΕ είναι απόλυτα ταυτόσημη με τις απαιτήσεις του Παπαδόπουλου ο οποίος τονίζει και επαναλαμβάνει ότι μοναδικός στόχος του ΟΦΗ πρέπει να είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ και τίποτα άλλο.

Με όλα τα παραπάνω στοιχεία, ο ΟΦΗ δείχνει ότι βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι όπου κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά το τι πρόκειται να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και πολύ περισσότερο κανένας δεν… “βάζει το χέρι του στην φωτιά” ότι θα υπάρχει θετική κατάληξη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook